Logo stadsbladbreda.nl
  • Alles
  • (1)
    Film
  • (12)
    Fiets-Wandeltocht

Open dag Libertad

zondag 7 juni 11:00 t/m 14:00 uur

libertad

Sinds Libertad 5 jaar geleden door het Ministerie van Onderwijs erkend is als school voor voortgezet onderwijs, kunnen leerlingen van 12 tot en met 18 jaar bij ons terecht om op de eigen manier te onteken, te leren en te groeien. 

Libertad is trots dat we vanaf 1 juni gaan uitbreiden, waardoor we nu ook leerlingen in de basisschoolleeftijd een geweldig uitdagende en creatieve leeromgeving kunnen aanbieden! In ons nieuwe pand aan de Markt 24 in Prinsenbeek hebben we hard gewerkt aan het creëren van een school waar kinderen van 4 tot en met 18 jaar op natuurlijke wijze kunnen leren en tot hun recht kunnen komen.

Ben je nieuwsgierig geworden naar Libertad? Kijk dan eens op de website voor meer informatie: https://www.libertad-breda.nl. Of kom 7 juni de sfeer proeven op onze Open dag. 

We willen je wel vragen daarvoor een tijd te reserveren via onze site, zodat we kunnen garanderen dat we deze dag volgens de richtlijnen van het RIVM kunnen laten verlopen.

Bekijk dit filmpje voor een impressie van onze school: https://www.libertad-breda.nl/wp-content/uploads/2020/05/IMG_4055.mov


deel deze activiteit

Locatie

Libertad, School voor Democratisch Onderwijs
Prinsenbeek
Markt 24
4841ac