• Alles
  • (13)
    Fiets-Wandeltocht
  • (1)
    Overig

Moederdagmiddag met Mariska van Kolck

zondag 10 mei 14:00 t/m 17:00 uur

Twee bekende Nederlandse theaterperformers nemen u moederdagmiddag mee. Beiden komen ze uit de wereld van zowel musicals en de lichte muziek.

Mariska van Kolck onder andere bekend van de musicals: Beauty and the Beast, Ciske de Rat, De Jantjes, Chicago, Op Hoop van Zegen en volgend jaar te zien in de Musical Titanic.

Mariska won twee keer de musicalaward in de categorie ‘Beste Vrouwelijke Hoofdrol’ en heeft twee soloprogramma’s op haar naam staan; een ode aan de ‘Carpenters’ en Moviestars een ode aan de filmmuziek.

Naast Mariska treedt ook Jasper Taconis op. Jasper Taconis is een zeer succesvolle, veelzijdige zanger/entertainer van musicals en dinnershows in zowel Nederland als ver daarbuiten.

Mariska en Jasper zullen u meenemen deze middag met vele bekende songs uit Musicals en het Wereldrepertoire. Laat u verwennen met liedjes uit o.a ‘Beauty and the Beast’, ‘De Jantjes’, ‘Mamma Mia’, Jekyll and Hyde ( This is de Moment) maar ook repertoire van Wim Sonneveld, Annie M.G Smidt, The Carpenters, Tom Jones, Elvis Presley en vele andere herkenbare en bekende liedjes waar u naar kunt luisteren en misschien wel mee kunt zingen. Het perfecte Moederdag-uitje dus.


deel deze activiteit

Locatie

De Avenue
Breda
Waterstraat 5
4811wz


Routeplanner

Type uw postcode en druk op de knop om een persoonlijke routeplanning in een nieuw venster te openen.


 

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden