Tiuri speelt 'Hart' en 'Heftig'

Op zaterdag 3 juni om 20.30 uur en op zondag 4 juni om 14.30 uur speelt Theaterwerkplaats Tiuri de voorstelling ‘Hart’ in Podium Bloos. Op zaterdag speelt in het voorprogramma ‘Heftig’ van de werkplaats in Roosendaal.

‘Hart’ vertelt het verhaal van een unieke, gevoelige ziel. Open en zonder oordeel staat hij daar. Vol aandacht. Voor jou. Hij ziet je. Voelt je. En hij blijft stil. Wat gaat er in hem om? Wat zit daar diep van binnen verstopt? Samen gaan wij op zoek naar een universele taal die ons allemaal verbindt.

Regie: Bas Roijen, regieassistentie: Nandi van Dieren, spel: Mischa Baartmans, Millanie van Beek, Wesley van Helderen, Damien de Hoog, Margriet Jacobs, Werner Kamp, Marjo Kusters, Johan Magielse, Femke van der Schalk en Amber Weterings.

Heftig is een voorstelling die Tiuri komend seizoen op scholen gaat spelen. Het is een interactieve voorstelling met pit, waarbij de spelers met humor en kwetsbaarheid, de struggles van de puberteit laten zien. Regie: Sharon Merk, spel: Kevin, Yuri, en/of Dana, Bo of Igor.

De kaartverkoop loopt via de website van Podium Bloos: www.podiumbloos.nl of op de dag zelf aan de deur. Kaarten voor zaterdag zijn € 15,- en op zondag is de toegangsprijs € 10,-.

Theaterwerkplaats Tiuri maakt theaterproducties met acteurs met een (verstandelijke) beperking. Er is een werkplaats in Breda en een in Roosendaal. In beide theaterwerkplaats leidt Tiuri de deelnemers op tot theatermaker. Deelnemers leren acteren, dansen, bewegen, en krijgen inzicht in hoe een voorstelling wordt gemaakt.

Meer berichten