Logo stadsbladbreda.nl


Netwerkwandeling voor werkzoekende 50(+) vrouwen


Op vrijdag 28 juli aanstaande is er voor vrouwelijke werkzoekende professionals van 50+ gelegenheid om in de gezellige binnenstad en natuur in Breda elkaar te ontmoeten, te helpen en te bemoedigen. Maar ook voor ontspanning is er ruimte. Even offline zijn zorgt door de andere omgeving voor inspiratie en nieuwe inzichten. De netwerkwandeling start om 10.00 uur voor het station aan de centrumzijde. Trek goede (wandel)schoenen aan en neem je visitekaartjes mee. Eventuele consumpties onderweg zijn voor eigen rekening.
De deelname aan deze wandeling bedraagt € 3, =. Aanmeldingen ontvang ik graag via pvanstein@upcmail.nl

Kijk Haar! is een community voor ervaren 50+ vrouwelijke professionals, die vanuit een bijstandspositie aan het werk willen en elkaars netwerk benutten om dat te realiseren. Wij bieden niet alleen een online platform, maar ook gratis workshops en coaching sessies met als doel deze vrouwen weer zelfvertrouwen te geven.
De netwerkwandelingen dragen er toe bij dat de dames zich beter voelen, nieuwe contacten aangaan en met een verruimde blik weer huiswaarts keren.
De afgelopen maanden was Kijk Haar! in Delft, Den Haag, Kijkduin, Amsterdam, Vlaardingen, Schiedam en Dordrecht. Op 28 juli strijkt Kijk Haar! dus neer in Breda.

Reageer als eerste
Meer berichten