Logo stadsbladbreda.nl


Cursus The Artist's Way nu ook in Breda

De Taal van Tekenen biedt vanaf 28 augustus de cursus The Artist’s Way aan. Deze cursus is gebaseerd op het bekende boek van Julia Cameron dat alweer 25 jaar geleden verscheen. Sindsdien heeft The Artist’s Way wereldwijd miljoenen mensen geïnspireerd tot het uitvoeren van concrete plannen.

Oorspronkelijk was The Artist’s Way bedoeld voor geblokkeerde kunstenaars. Maar creativiteit is niet alleen voorbehouden aan kunstenaars. Creativiteit zit in iedereen, en verbreedt je horizon, geeft zelfvertrouwen, maakt ideeën en plannen in je los waardoor je nieuwe wegen in kunt slaan en je grenzen verleggen.

Deze cursus geeft je praktische handvaten om meer creativiteit en inspiratie in je leven en je werk te krijgen. Om dromen waar te maken en te ontdekken wat je bezielt en plezier geeft.

Sinds twee jaar biedt Yolande Rommers bij de Taal van Tekenen verschillende creatieve workshops en cursussen aan, in een ruim atelier aan de Schrepelstraat. Yolande heeft een jarenlange ervaring als beeldend therapeut in de GGZ Verslavingszorg. Haar hart ligt vooral bij het werken met tekeningen en SoulCollage®. In de cursus The Artist’s Way heeft ze verschillende werkvormen uit haar eigen praktijk verwerkt. De cursus is zowel te volgen op maandagavond als op vrijdagochtend. Kijk voor meer informatie op de website: www.detaalvantekenen.nl. Aanmelden voor de cursus kan tot 19 augustus.

Reageer als eerste
Meer berichten