Logo stadsbladbreda.nl


Taptoe Breda 2017

Zaterdag 23 September 2017 zal het hoofdveld van VV Baronie worden omgetoverd tot Taptoeterrein. Voor de eerste keer organiseert Showkorps Concento de Taptoe Breda, dit omdat zij een Taptoe missen in deze geweldige stad.

Om 19.00 uur gaan de poorten van sportpark “De Blauwe Kei” aan Blauwe Kei 1A open en is iedereen van harte welkom. Er is gezorgd voor een leuk voorprogramma om de sfeer er goed in te krijgen. Het hoofdprogramma start om 20:00 uur. En daarin treden de volgende korpsen voor u op:

Rijnmondband Schiedam, Oranje Garde Klundert, Euroband Rotterdam, Cornu Copiae Waalwijk, Showband Haaglanden Pijnacker en de Iserlohner Stadsmusikanten uit Duitsland. Natuurlijk zal ook Showkorps Concento Breda zelf niet ontbreken aan het hoofdprogramma. Uiteraard volgt er ook nog een prachtige finale samen met de Breda City Pipes and Drums.

Helaas is er niet genoeg ruimte om alle instrumenten en muzikanten onderdak te bieden. Daarom zouden wij graag een grote tent plaatsen op het taptoe terrein. Dit kost natuurlijk geld en daarom zijn wij met een crowdfundingsactie gestart. www.voordekunst.nl/projecten/5955-taptoe-breda-2017-1

Als de tent geplaats kan worden op het taptoe terrein kunnen alle deelnemende muzikanten hun spullen veilig en droog neerleggen. Daarnaast kunnen de korpsen na hun optreden van een welverdiende consumptie genieten.

we hopen zoveel mogelijk mensen te mogen begroeten op onze Taptoe.

Kaarten voor de Taptoe zijn al te koop, kijk op www.concento.nl, onze Facebook pagina of download de Concento app voor meer informatie.

reageer als eerste
Meer berichten