Logo stadsbladbreda.nl


Concert Kamerkoor Enchanté in Waalse kerk

Liederen uit Laat-Romantiek klinken zondagmiddag

Kamerkoor Enchanté geeft op zondag 8 oktober as. in de Waalse kerk een concert met muziek uit de Laat-Romantiek. Het programma bevat stukken van onder meer Fauré, Elgar, Bruckner, Debussy, Grieg en Rheinberger. Tenor Joost van der Wulp, violiste Welmoed Rogge en pianist André Telderman treden als solisten op in het concert.

Onder leiding van dirigent Frank van Nimwegen laat Enchanté u kennis maken met prachtige meerstemmige werken, waaronder het bekende 'Cantique de Jean Racine' van Fauré en 'I Himmelen' van Grieg.

André Telderman begeleidt het koor en de violiste op piano en tenor Joost van der Wulp zingt met zijn begeleiding liederen van Charles Koechlin en Gabriël Fauré.

Het concert vindt plaats vanaf 14.30 uur in de Waalse kerk in Breda. Entree € 10. Kaarten via kaartjes@kamerkoor-enchante.nl of in de kerk.

Kamerkoor Enchanté

Kamerkoor Enchanté bestaat uit een leuke groep zeer gedreven zangers en zangeressen uit Breda en omgeving. Het koor zingt voornamelijk a capella - dus zonder begeleiding - en kiest vooral klassieke muziek voor zijn repertoire. Daarbij horen werken vanaf de vroege Middeleeuwen tot moderne hedendaagse stukken.

Reageer als eerste
Meer berichten


Shopbox