Coachpraktijk met ruime dansvloer geopend in Breda

Coachpraktijk ‘Puur op gevoel Coaching’ van is verhuisd naar de Takkebijsters 72 in Breda. Het bijzondere van deze nieuwe plek is dat de praktijk voor een groot deel bestaat uit een dansvloer. “Werken met bewustwording via het lichaam vráágt om beweging”, aldus eigenaresse Chantal Clarijs.

Chantal Clarijs, eigenaresse en oprichtster van ‘Puur op gevoel Coaching’ is gediplomeerd intuïtief coach. Binnenkort studeert ze af aan de opleiding danscoaching. Juist de combinatie van deze twee studies maakt haar manier van werken zo uniek. “Mensen zijn gewend om veel na te denken, te piekeren. Gevoel komt vaak op de tweede plaats. Juist door te bewegen, vergeet je te denken en kom je makkelijker tot je eigen gevoel.” Chantal is ervan overtuigd dat het leven er dan anders uit gaat zien.

“De wereld om ons heen gaat snel en wij gaan mee. Vaak vergeten we te luisteren naar het lichaam. En dat kan gaan knellen. Meestal snappen we wel wat er aan de hand is, maar we voelen het niet. Als lichaamsbewustzijn coach breng ik mensen weer in contact met hun lichaam door te gaan bewegen. Daar ligt de sleutel bij veel vraagstukken waar je met beredeneren alleen niet uitkomt. Vanuit een minder rationele manier kijken naar problemen geeft vaak nieuwe, verhelderende inzichten.” Chantal zet mensen letterlijk in beweging in haar nieuwe ruimte en stimuleert om blokkades of angsten aan te kijken en te overwinnen. Mensen die vastlopen in werk, relatie of gezin, maar ook mensen met burn-out klachten, kunnen in de praktijk terecht.

In het pand op het bedrijventerrein aan de Takkebijsters 72 is nu ook volop beweging; medio november opent er het hippe Black & White Kafe waar iedereen terecht kan voor een gezonde lunch of heerlijke koffie. Ideaal voor de coachpraktijk, waar binnenkort ook trainingen voor bedrijven plaatsvinden in combinatie met een gezonde en voedzame lunch.

www.puuropgevoel.nu | Facebook: puuropgevoel

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden