Logo stadsbladbreda.nl


Brabants Operettekoor brengt eigen productie Amuserette

Hoewel het in 2015 opgerichte Brabants Operettekoor in principe een concertkoor is, heeft men toch besloten om een semiscenische productie neer te gaan zetten.

Op zaterdag 11 en zondag 12 november brengt het gezelschap “Amuserette” in de Pekhoeve in Ulvenhout. Een romantisch zelf geschreven verhaal waarin maar liefst 20 operettemelodieën uit beroemde en minder beroemde operette verwerkt zijn. Prachtige koorwerken, afgewisseld met in scène gezette solo’s en duetten maken van deze Amuserette bijna een echte operette! Bekende werken van o.a. Johan Strauss, Carl Millöcker, Franz Lehár, Emmerich Kálmán en uiteraard Robert Stolz zullen in het verhaal verweven zijn.

Het stuk telt zes korte pauzes waarin er kleine Weense specialiteiten geserveerd gaan worden en de middag wordt afgerond met koffie/thee en een typisch Salzburger lekkernij. Tijdens deze culinaire pauzes speelt er een, speciaal voor Amuserette samengesteld “Schrammelorkestje” een aantal Weense melodieën.

De aanvang van beide voorstellingen is 14.30 uur, kaarten kosten € 27,50. Zondag al uitverkocht maar voor de zaterdag zijn nog enkele verkrijgbaar. Reserveren kan nog alleen via info@brabantsoperettekoor.nl of bellen met 076-5423593.

reageer als eerste
Meer berichten


Shopbox