Logo stadsbladbreda.nl


Seminar Aangepaste Europese privacy-wetgeving

Er zijn regelmatig berichten in het nieuws te lezen over datalekken bij organisaties en privacy gegevens die (mogelijk) op straat terecht zijn gekomen. Geen beleid hierop of het niet melden van datalekken kan leiden tot torenhoge boetes. Als de algemene verordening gegevensbescherming (AVG) 25 mei 2018 in gaat, hebben alle organisaties nog meer verplichtingen. Er wordt in de AVG meer nadruk gelegd op de verantwoordelijkheid van organisatie zelf om de wet na te leven en om te kunnen aantonen dat zij zich aan de wet houden (accountability). De nieuwe wet- en regelgeving roept veel vragen op, zoals: Wat wordt er nu eigenlijk bedoeld met een datalek en hoe werkt het melden hiervan? Wat moet ik als organisatie doen om de wet AVG na te leven? Wie of wat kan me hierbij helpen?
Op woensdag 25 oktober a.s. organiseren BAKKER accountants & adviseurs en FourTOP ICT het seminar "Aangepaste Europese privacy wetgeving". Het seminar vindt plaats bij Asecom aan de St. Ignatiusstraat 263 te Breda van 11.30 tot 14.00 uur. Tijdens een lunch wordt de gasten geïnformeerd over de punten die voor hun bedrijf essentieel zijn en welke maatregelen er genomen kunnen worden.
Er zijn nog enkele plaatsen beschikbaar. Heeft u belangstelling om dit seminar bij te wonen stuur dan een mail naar p.lichtenberg@bakker-accountants.nl. Het aantal plaatsen is gezien de locatie beperkt dus wees er snel bij.

reageer als eerste
Meer berichten


Shopbox