Logo stadsbladbreda.nl


Toneelstuk ‘Les Belles Soeurs’ door de groep GEST

De Alliance Française Breda organiseert op zaterdag 4 november een Franse theateravond, verzorgd door de groep GEST. De Franstalige acteurs spelen het stuk ‘Les Belles Soeurs’ van Eric Assous, een grappige, maar ook enigszins wrange komedie.

Wie trouwt met een man, trouwt ook met… zijn schoonzussen. Francky, veertiger, nodigt zijn twee broers en hun vrouwen uit om naar zijn huis op het platteland te komen waar hij onlangs met zijn vrouw Nicole naar toe verhuisd is. De broers zijn verheugd elkaar weer te zien, maar of dat ook geldt voor de schoonzussen…?

Nicole neemt bovendien het initiatief om Talia, de secretaresse van haar man, uit te nodigen. Deze jonge vrouw blijkt een beschamende en explosieve gast te zijn, die meer onenigheid zaait dan de broers lief is.

Aanvangstijd : 20.00 uur

Locatie         : Stedelijk Gymnasium, Nassausingel 7, 4811 DE Breda, 076 522 5040

De toegang is gratis voor leden en cursisten van de Alliance Française.

Introducés betalen 10 euro – studenten 5 euro.

De Alliance Française zet zich in om haar leden vertrouwd te maken met de Franse taal en tegelijkertijd met de Franse cultuur, geschiedenis en actualiteit. Cursussen starten in september en januari. Culturele activiteiten en reizen vinden verspreid over het jaar plaats. Lidmaatschap à € 35 geeft gratis toegang tot het bijwonen van lezingen en culturele activiteiten van de Alliance Française in binnen- en buitenland. Meer informatie is te vinden op www.afpb.nl/breda.

Reageer als eerste
Meer berichten


Shopbox