Logo stadsbladbreda.nl


Breda Actief biedt gratis cursus aan

Op 6 november organiseert Breda Actief een gratis cursus speciaal voor organisaties en professionals die cliënten begeleiden op het gebied van participatie. Geïnteresseerden kunnen zich voor 2 november aanmelden bij de Vrijwilligersacademie Breda voor de cursus ‘Hoe begeleid ik mijn cliënt duurzaam naar sport, (aangepast) bewegen of vrijwilligerswerk?’.

Breda Actief is expert op het gebied van vrijwillige inzet, sport en bewegen in Breda en is ervan overtuigd dat het voor iedereen fijn en belangrijk is om lekker in zijn of haar vel te zitten. Claudia Rens, adviseur bij Breda Actief en docent van deze cursus: “Lekker ik je vel zitten is voor iedereen belangrijk. Ik ben ervan overtuigd dat iets doen aan vrijwilligerswerk, lekker bewegen of sporten daarbij kunnen helpen, ook voor mensen waarvoor dit altijd vanzelfsprekend lijkt.”

Tijdens de cursus deelt Claudia haar ervaringen op het gebied van vrijwillige inzet, sport en bewegen. Het doel hiervan is dat meer mensen op de juiste manier worden begeleid naar passend vrijwilligerswerk of (aangepaste) sport- en beweegactiviteiten.

Programma

Onderwerpen die tijdens deze cursus aan bod komen zijn: informatie over vrijwillige inzet, (aangepast) sporten en bewegen, het Sportloket, het gebruik van www.bredavoorelkaar.nl en het begeleidingsproces naar deelname. Natuurlijk is er ruimte om ervaringen met elkaar te delen en vragen te stellen.

Aanmelden

Organisaties en professionals die geïnteresseerd zijn in de cursus kunnen zich voor 2 november aanmelden via de Vrijwilligersacademie Breda. De deelnemers zijn op 6 november van 13.30 tot 16.00 uur welkom aan de Heerbaan 100. Voor vragen neem contact op met Claudia Rens van Breda Actief via 076 – 52 33 555 of mail naar c.rens@breda-actief.nl.

Reageer als eerste
Meer berichten


Shopbox