Logo stadsbladbreda.nl


De titel van zijn boek houdt Laurenz Mol nog geheim tot de feestelijke presentatie op zondagmiddag 15 oktober bij Van Kemenade & Hollaers.
De titel van zijn boek houdt Laurenz Mol nog geheim tot de feestelijke presentatie op zondagmiddag 15 oktober bij Van Kemenade & Hollaers.

Society kapper Laurenz Mol komt met onthullend boek

BREDA - Toen zo'n 2 maanden geleden Laurenz Mol via Facebook bekendmaakte dat zijn boek dit najaar zou uitkomen, kreeg hij in rap tempo enkele duizenden reacties en felicitaties. Gezien ook de bekendheid van deze society kapper hebben al vele belangstellenden zich aangemeld voor de lancering van zijn eerste roman en daarmee wordt het naar alle waarschijnlijkheid de grootste boekpresentatie van het jaar in Nederland.

Zondag 15 oktober wordt het boek van Laurenz Mol om vier uur op feestelijke wijze gepresenteerd bij boekhandel Van Kemenade & Hollaers aan de Ginnekenweg 52/54. De titel van het boek blijft tot dat moment 'n geheim. Aansluitend loopt Laurenz over een zeventig meter lange roze loper naar z'n kapsalon waar hij zijn boek zal signeren. Vanaf 17 oktober ligt het boek in de boekhandels in Nederland.

Laurenz Mol was een van de eerste glamourkappers in ons land. Een bezoek aan zijn salon betekent al jaren alle aandacht en champagne! Laurenz opende zijn salon op 20-jarige leeftijd, en in een mum van tijd stond deze bekend als de 'Society Salon'. Zien en gezien worden was al snel en vogue. Hij werd opgemerkt door de couturiers in Amsterdam en verzorgde vanaf dat moment ook de styling van talloze catwalk shows. Hij heeft ook voor veel glossy magazines gewerkt, maar bij het grote publiek werd hij vooral bekend door zijn rubriek 'MAKE ME OVER' in weekblad Privé. Met zijn team verzorgde hij overal ter wereld . Vele BN'ers, societyfiguren en duizenden minder bekende dames vertrouwen Laurenz Mol hun haar toe. Columns en korte verhalen heeft hij al jaren geschreven. Zijn eerste (spannende) boek is Laurenz gaan schrijven nadat hij een verhalenwedstrijd, georganiseerd door het NRC, had gewonnen.

Reageer als eerste
Meer berichten


Shopbox