Logo stadsbladbreda.nl


Sinterklaas gestart met vloggen

Enzo Knol en alle andere bekende vloggers hebben er concurrentie bij: Sinterklaas. De Sint is namelijk gestart met vloggen. Alle kinderen in Nederland kunnen hem vanaf nu volgen op zijn eigen YouTube kanaal Sint-Tube.

Sinterklaas heeft Sint-Tube gelanceerd, zijn eigen YouTube kanaal waarop hij vlogs plaatst. Elke woensdag en zondag en natuurlijk op pakjesavond, dinsdag 5 december, plaatst Sinterklaas een nieuwe video. Met deze video's geeft hij kinderen een kijkje in zijn leven: je ziet hem nieuwe voeding uitzoeken voor zijn paard Amerigo, pepernoten testen met een testpanel en hij beantwoordt vragen van kinderen. Ook leert Sinterklaas van collega-YouTubers alle kneepjes van het vlog-vak. Daarnaast maakt Sinterklaas problemen bespreekbaar, zoals pesten op school en gezond snoepen.

Sinterklaas: ,,Ik vind het leuk om alle kinderen een kijkje in mijn leven te geven. Ik weet natuurlijk alles over alle kinderen in Nederland door Het Grote Boek, maar nu wil ik alle kinderen ook laten zien wat ik allemaal meemaak. Dus tot de vloggende keer!"

Sinterklaas is vanaf nu te volgen op het YouTube kanaal 'Sint-Tube': https://www.youtube.com/channel/UC5WLpjXRHF8C79yn35BWUbQ.

Meer berichten