Het team van Mondzorg Tridenzo
Het team van Mondzorg Tridenzo (Foto: Odile Aarts )

Tridenzo is de eerste officiële Lieve Tandarts in Breda

Bemiddelingsplatform De Lieve Tandarts heeft het eerste officiële keurmerk ‘Lieve Tandarts’ voor Noord-Brabant uitgereikt aan Francine Lamers van Mondzorg Tridenzo in Breda.

Breda - Om aan het keurmerk Lieve Tandarts te voldoen dient een praktijk onder andere de patiënt op een vriendelijke manier te ontvangen, het behandelplan door te spreken en ruimschoots tijd te nemen voor uitleg tijdens de behandeling. Francine Lamers uit Breda kreeg als eerste Brabantse mondzorgpraktijk het keurmerk De Lieve Tandarts overhandigd. De behandelaars van Tridenzo zijn vriendelijke, creatieve, geduldige en oplossingsgerichte behandelaars. “De missie van platform De Lieve Tandarts is zoveel mogelijk mensen naar de tandarts en/of mondhygiënist te laten gaan. Met het in kaart brengen van de lieve tandartsen maken we de beste, klantvriendelijkste mondzorgpraktijken zichtbaar, zodat mogelijke obstakels die mensen bij een tandartsbezoek hebben verminderen of zelf verdwijnen", aldus Jan Henk Nawijn van de Lieve Tandarts. "Zo hebben patiënten geen reden om – opnieuw – langere tijd niet naar de tandarts te gaan,” vervolgt Jan Henk Nawijn. “Bovendien brengt het sommigen ertoe nog eens goed te overwegen of ze bij hun eigen tandarts wel op hun plek zijn. Stel dat je een slechte relatie met je tandarts hebt, dan is het niet vanzelfsprekend zomaar over te stappen. Met ons platform halen we ook die drempel weg. Bij een nieuwe, lieve tandarts weet je immers dat het er eerlijk aan toe gaat en dat de kwaliteit gewaarborgd is als je de overstap waagt. De tandartsen met ons keurmerk staan op de website www.delievetandarts.nl en krijgen extra veel aandacht in onze social media-uitingen. Francine, met haar prachtige frisse mondzorginitiatief pas perfect in ons concept.”

Francine is blij met het keurmerk. “Fijn dat het werk van Tridenzo zo gewaardeerd wordt. Nu we als eerste praktijk in Noord-Brabant aan de voorwaarden van de Lieve Tandarts voldoen is dat een extra stimulans voor ons. En natuurlijk ook voor diegenen die niet meer bij de tandarts durven te komen. Velen weten niet dat de hedendaagse mondzorg bijna altijd pijnloos kan. We hebben specialisten in dienst die uitstekend om kunnen gaan met patiënten die angstig zijn. We werken altijd volgens een vast protocol, maar bieden iedereen de persoonlijke aandacht die onmisbaar is in ons werk", laat Francine weten.

Rachel van Westen
Meer berichten

Shopbox