Logo stadsbladbreda.nl


Klanten doneren 182 kratten aan Voedselbank

BREDA - Afgelopen week vond bij AH Heksenwaag de supermarktactie plaats voor Voedselbank Breda. Een hartverwarmend initiatief van Albert Heijn (AH) winkels in Breda en omstreken. Met de hulp van de Vrienden van de Voedselbank, Scouting Sint Joris Breda en het Grote Broer en Grote Zus project (Stichting Kick) werden klanten afgelopen weekend enthousiast verwelkomt en werden er flyers uitgedeeld om de actie onder de aandacht te brengen. Dit heeft geleid tot een groot succes: er zijn 182 kratten vol met boodschappen verzameld!

Iedere week vindt de actie plaats in een andere AH in en om Breda. De Vrienden van de Voedselbank helpen elke laatste zaterdag van de maand de AH bij het inzamelen. Lijkt het u leuk om de Vrienden van de Voedselbank te helpen met deze mooie actie? Of wilt u meer informatie over de Vrienden van de Voedselbank? Neem contact op met Imelda Coenen via ihmcoenen@gmail.com.

Bij Voedselbank Breda zetten zich 35 vrijwilligers wekelijks in om voedsel in te zamelen, op te halen, te verpakken en uit te delen. Momenteel zijn 400 huishoudens afhankelijk van de Voedselbank, waarvan 356 kinderen onder de 18 jaar. De Voedselbank is erg geholpen met burgerinitiatieven. Voor meer informatie, zie www.voedselbankbreda.nl/acties

Rachel van Westen
Meer berichten