Logo stadsbladbreda.nl


Kerstconcerten Cantabile Plus

Op zondagmiddag 17 december om vijf voor half vijf uur geeft Cantabile Plus haar jaarlijkse kerstconcert. Deze keer in de Waalse kerk in de Catharinastraat te Breda in het kader van de Anton Pieck festiviteiten op het Begijnhof. Cantabile Plus zingt een uitgebreid internationaal repertoire, onder leiding van onze dirigente Maria Kuijpers-van Leeuwen. Deze keer wordt het koor aan de piano begeleid door de heer Joep Moonen. U bent van harte welkom te komen luisteren, de toegang is gratis.

Ook geeft Cantabile Plus op woensdagochtend 20 december om half elf uur een kerstconcert bij Welkomsttaal in de bibliotheek van Breda. De doelstelling van Welkomsttaal is onder andere elke anderstalige zo snel mogelijk kwalitatief goed onderwijs te bieden. Het thema van het concert is: Muziek verbindt. Ook hier zingt het koor bekende en onbekende liederen in verschillende talen zoals Pools, Oekraïens, Spaans, Italiaans, Duits en ook weer onder leiding van Maria Kuijpers-van Leeuwen. Joep Moonen zal ook bij dit concert het koor op de piano begeleiden. Na afloop is er gelegenheid voor een kopje koffie of thee. Ook hier geldt: gratis toegang.

Cantabile plus is een zelfstandig gemengd koor van 75 leden. De doelstelling is in een wat rustiger oefentempo op een kwalitatief goed niveau te blijven zingen. De repetities vinden plaats op woensdagmiddag van drie tot vijf uur in Het Huis van de Heuvel, Mgr. Nolensplein te Breda. U bent welkom om te komen luisteren en zingen. Zie ook onze Website: www.cantabileplus.nl. Vul het contactformulier in en u krijgt zo spoedig mogelijk bericht.

Meer berichten