Levenskunst Zuiderhout: Film De kinderen van juf Kiet

Een nieuw seizoen Levenskunst Zuiderhout gaat weer beginnen. Maandagavond 15 januari wordt de met een Gouden Kalf bekroonde film vertoond: De kinderen van juf Kiet. U bent van harte welkom om 19.30 uur in de Bieënkorf.

Een parel van een documentaire
Op een basisschool in het Brabantse Hapert worden vluchtelingenkinderen opgevangen in een speciale instroomklas. Juf Kiet, streng maar invoelend, leert ze Nederlands en rekenen terwijl ze terloops het sociale verkeer in goede banen leidt. De kinderen van juf Kiet is een parel van een documentaire: subtiel maar krachtig en met een feilloos gevoel voor wat er in kinderhoofden kan omgaan. Een klein monument voor een juf, maar vooral voor haar dappere klas.

Iedereen is welkom
De bijeenkomst is in Park Zuiderhout, Arnold Janssenlaan 46 in Teteringen. Begint om 19.30 uur. Er wordt een bijdrage gevraagd van € 5,00 per persoon. Aanmelden is niet nodig. De mogelijkheid bestaat om voor € 12,50 voorafgaand aan de lezing een hapje te eten in het Grand Café van Park Zuiderhout. Hiervoor is wel een reservering nodig. Dit doet u via het serviceteam, serviceteam@parkzuiderhout.nl of (076) 578 40 00.

Het volledige najaarsprogamma van Levenskunst Zuiderhout is te vinden op www.parkzuiderhout.nl.

Meer berichten