Logo stadsbladbreda.nl


Doe mee met de Alpha-cursus in Breda!

Ontmoeten, vragen en ontdekken – dat doe je op Alpha. Alpha is een introductie in het christelijk geloof die ook in Breda wordt aangeboden. Wereldwijd hebben ruim 24 miljoen mensen in 169 landen een Alpha gevolgd.

In Breda gaat op 17 januari een Alpha-cursus van start. In tien interactieve en gezellige bijeenkomsten ontdekken de deelnemers wat het christelijk geloof inhoudt. Elke avond begint met een lekkere maaltijd. Hét moment om elkaar op een ontspannen manier goed te leren kennen. Na de maaltijd luisteren de Alpha-deelnemers naar een kort, inspirerend verhaal. Elke bijeenkomst staat een ander onderwerp centraal waarover de Alpha-deelnemers doorpraten in kleine gespreksgroepen.

De cursus is gratis en vrijblijvend en wordt vanaf 17 januari, 10 weken lang, iedere woensdag gegeven. We starten om 19.00 uur en eindigen om 21.30 uur. De cursus vindt plaats in Prinsenbeek, Groenstraat 99d.

In Nederland hebben ruim 270.000 mensen een Alpha gevolgd. Of je jong of oud, gelovig of niet-gelovig bent: je bent van harte welkom!

Alpha geeft je de kans om de zin van het leven te onderzoeken in een laagdrempelige, leerzame en leuke setting. Er is ruimte voor al je vragen. Kijk voor meer informatie en verhalen van Alpha-deelnemers op www.alphacursus.nl of op www.clcbreda.nl. Je kan ook contact opnemen met Anita Serné, de.serneetjes@filternet.nl.

reageer als eerste
Meer berichten

Shopbox