Foto: GroenLinks Breda

GroenLinks Breda opent campagnepand in centrum van Breda

GroenLinks Breda opent opnieuw een campagnepand in Breda. GroenLinks gaat het pand aan de Markendaalseweg nummer 2 (hoek Haagdijk) gebruiken als ontmoetingsplek en uitvalsbasis voor campagneactiviteiten voor de gemeenteraadsverkiezingen van 2018. Tijdens de Tweede Kamerverkiezingen van 2017 zat GroenLinks Breda in hetzelfde pand aan de Markendaalseweg.

GroenLinks Breda vindt dat we zorgvuldig moeten omgaan met de beschikbare ruimte in onze stad. GroenLinks wil daarom dat leegstaande panden in het centrum van Breda gebruikt worden voor wonen, kantoren of tijdelijke winkels. Door nu zelf een campagnepand in een leegstaand pand te beginnen, draagt GroenLinks Breda bij aan het tegengaan van leegstand in de binnenstad.
Lijsttrekker Peter Bakker: ,,Een prachtige plek in het centrum van de stad, waar mensen met ons kunnen kennismaken. Iedereen is welkom en mag binnenlopen voor een kopje koffie, thee of een goed gesprek. Samen kunnen we Breda veranderen!”

De officiële opening vindt plaats op 4 februari om 16.00 uur. Vanaf 31 januari is het campagnepand open van woensdag tot en met zaterdag van 10.00 uur tot 17.00 uur.

Meer berichten