Nieuw jaar, nieuw (debuut)album

Mudita, bestaande uit zangeres Sanne Rambags, trompettist Koen Smits en pianist Sjoerd van Eijck, is gestart met een crowdfunding voor het opnemen van hun eerste album. Alledrie de muzikanten zijn afgestudeerd aan het conservatorium van Tilburg en woonachtig en werkend in Breda en omstreken. De crowdfunding loopt vanaf begin januari tot half februari en is bedoeld voor het dekken van de kosten voor het maken van hun debuutalbum.

De afgelopen drie jaar heeft Mudita zich bezig gehouden met het geven van concerten en het schrijven van eigen composities. Dit heeft geresulteerd in een eigen geluid wat ze met een groter publiek willen delen in de vorm van een CD. Hun composities en teksten bevatten hoofdelementen als sereniteit en improvisatie.

Ze zijn individueel hard bezig met hun carrière als muzikant. Sanne tourt de wereld over met haar muziek en won de Conservatorium Talent Award in 2017. Koen speelt dit jaar mee met het Europese Project CrissCross Europe met een tour door zes landen en Sjoerd speelt o.a. in de Bredase formatie BOSCO. Daarnaast geeft hij les op het Fontys Hogeschool voor de Kunsten.

Doormiddel van de crowdfunding hopen ze de CD daadwerkelijk te kunnen realiseren maar ook de nodige aandacht te krijgen in de media om concerten te kunnen geven. Via voordekunst.nl is het mogelijk een zelfgekozen bedrag te doneren met daarbij een passende tegenprestatie.

Meer berichten