Operette Nieuwjaarsconcert in de Waalse Kerk

Zondag 21 januari brengt het Brabants Operettekoor voor het eerst een Nieuwjaarsconcert. Een perfecte locatie voor dit genre muziek. Klassiek met een vleugje humor gebracht door solisten en ensemble van het Brabants Operettekoor. Prachtige werken van verschillende componisten komen voorbij. Hierbij denken we in eerste instantie aan Johan Strauss en Robert Stolz, maar ook Franz Lehár, Emmerich Kálmán, Franz von Suppé en anderen maken het concert zeer gevarieerd en sprankelend. U zult zich geen moment vervelen!

De Stichting Brabants Operettekoor is in 2015 opgericht en trekt, sinds zij een aantrekkelijk repertoire hebben opgebouwd, vaak volle zalen voor enthousiast publiek. Een hele aanwinst voor de regio Breda!

Het koor staat onder leiding van Pieter Cox. Een gedreven dirigent, bekend in de operettewereld. Pieter is nl. 10 jaar verbonden geweest aan de Hoofdstad Operette, een operetteman pur sang dus. Meer over hem is te vinden op de website van dit koor.

Aan de vleugel Karen Roelofs die het koor vaker heeft begeleid bij voorgaande concerten.

Kaarten á € 12,50 voor dit Nieuwjaarsconcert zijn te reserveren via info@brabantsoperettekoor.nl of 076-5423593. Indien nog voorradig zijn er ook kaarten voor aanvang van het concert te verkrijgen. Het aantal plaatsen is echter beperkt dus wees er snel bij. Aanvang is om 15.00 uur.

Voor meer info op: www.brabantsoperettekoor.nl

Meer berichten