Ook dit jaar houden de Stijloren op carnavalsdinsdag 13 februari een gratis carnavalsmiddag voor de 'jeugd van toen' in Nieuwe Nobelaer.
Ook dit jaar houden de Stijloren op carnavalsdinsdag 13 februari een gratis carnavalsmiddag voor de 'jeugd van toen' in Nieuwe Nobelaer.

Carnavalsmiddag voor jeugd van toen

ETTEN-LEUR - In Nieuwe Nobelaer aan de Anna van Berchemlaan houden de Stijloren op de laatste dag van carnaval, dinsdag 13 februari, weer de jaarlijkse carnavalsmiddag voor de jeugd van toen. Ooit begonnen als een 'oude van dagen'-middag, wordt dit prachtige feest, waar carnavalsverhalen van vroeger gretig aftrek vinden, ook steeds meer door 50'plussers bezocht. Ook dit jaar zullen er weer diverse optredens zijn. Zo zal blaaskapel Simpelfonie weer van de partij zijn en zullen onder meer de beide zangeressen Angelique en Corinna van Elteren op komen treden. Verder is er dit jaar ook weer een vrouwelijke tonpraotster: Zuster Ell, komt het van Omroep Brabant en Barone TV bekende duo SJANSJEE langs en maakt uiteraard ook prins Joris den Eerste van het Stijlorenrijk met hofkapel de Hutseklutsers, de voltallige Raad van Elf en de Jeugdraad met gevolg zijn opwachting. Daarnaast zal ook het MaMi-bestuur aanwezig zijn met hun fietsbellen en het accordeonduo Theo Wouters en Ton van Nunen. De zaal gaat om één uur open en de ceremoniemeester deze middag is, zoals ook de afgelopen jaren, Kees Kleemans. Hij zal graag weer tussendoor voorgaan in een dansje en polonaises. De toegang is zoals elk jaar gratis en bij het vertrek worden er weer leuke prijzen weggegeven en natuurlijk de bekende bloemen van Stichting de Stijloren.

Meer berichten