Trendwatcher en futurist  Richard van Hooijdonk geeft donderdagavond 1 maart in Nieuwe Nobelaer in Etten-Leur in zijn voorstelling 'Welcome to the future' 'n kijkje in de toekomst. FOTO: STUDIO OOSTRUM
Trendwatcher en futurist Richard van Hooijdonk geeft donderdagavond 1 maart in Nieuwe Nobelaer in Etten-Leur in zijn voorstelling 'Welcome to the future' 'n kijkje in de toekomst. FOTO: STUDIO OOSTRUM (Foto: Studio Oostrum)

Win kaarten Richard van Hooijdonk

ETTEN-LEUR - In 2035 zit er een chip in je lichaam die ervoor zorgt dat je niet ziek wordt, print je je eten uit een voedselprinter, komt energie uit de ruimte en brengt een robot je kinderen naar bed. Dit voorspelt de trendwatcher en futurist Richard van Hooijdonk. Donderdagavond 1 maart is hij om kwart over acht in Nieuwe Nobelaer en geeft hij een kijkje in de toekomst in 'Welcome to the future'. De snelheid waarmee technologie ons leven verandert is opmerkelijk. We moeten ons voorbereiden op grote veranderingen en bereid zijn deze te accepteren. Veel taken en banen veranderen of verdwijnen, nieuwe kansen zullen zich voordoen. Het doel van Van Hooijdonk is bewustwording te creëren voor de ontwikkelingen van de technologie op ons leven. Hoe maak je je klaar voor de toekomst? Wat betekent het voor bedrijven, werknemers, scholieren of herintreders bij hun beroepskeuze. En welke impact heeft het op ons dagelijks leven? Van Hooijdonk gelooft er heilig in dat we gelukkiger worden door de komst van technologie en ziet de toekomst positief in: ,,We wonen in slimme woningen, mijn kinderen zullen 200 jaar worden, terwijl we in 1750 slechts 35 jaar oud werden, en 't leven op Mars is 'n alternatief." Voor lezers van Het Stadsblad liggen bij Nieuwe Nobelaer 5 x 2 vrijkaarten klaar voor zijn voorstelling. Om kans te maken op de kaarten, moet volgende vraag juist beantwoord worden: 'Wat is het doel van Richard van Hooijdonk?'. Je antwoord moet uiterlijk op woensdag 14 februari binnen zijn, via 'n mail aan: redactie.hsb@persgroep.nl (o.v.v. 'Richard van Hooijdonk'-wedstrijd). Vergeet in je mail niet om je naam en je adres en woonplaats te vermelden!

Nog meer weten? Kijk op www.nieuwenobelaer.nl

Meer berichten