Foto: Jens Wazel

Ecstatic Dance met Nykkyo Energy DJ en Chantal Clarijs

Vrijdag 16 februari weer een mooie Ecstatic Dance avond in Breda. Nykkyo Energy DJ, mengt subtiele helende frequenties en verrassende ritmes. Laat je meevoeren op een diepe innerlijke dansreis die je naar je ware zelf brengt en als je het toelaat een euforisch gevoel zal geven. Ecstatic Dance ten top.

Nykkyo Energy DJ is een project van Go Osh Eieyani Chintamania, internationaal spreker en counselor vanuit holistische visie. Hij stelt de mensen in staat de kracht te ervaren om te leven in lijn met hun grootste verlangens, doelen en wijsheid. Go Osh heeft zijn behandelwerk tevens in dj vorm gegoten. Daarnaast is hij al dertig jaar een dj en producer die muziek op labels zoals Global Underground, Pacha Recording, Spinnin’ uitbrengt.
Go Osh is gespecialiseerd in activeringslezingen, (groep)genezingen en kwantumfysica. Met zijn project Nykkyo Energy DJ, mengt hij subtiele helende frequenties en verrassende ritmes.

De openingsceremonie deze avond is in handen van Chantal Clarijs. Zij is intuïtief coach, lichaamsbewustzijn- en danscoach. Al haar hele leven lang danst ze en als danseres en Argentijnse tango docent heeft ze jarenlange ervaring met lichaamstaal en beweging. Ze heeft zich verdiept in uiteenlopende vormen van dans, emotioneel lichaamswerk en yoga. Toch, het diepst wordt ze telkens weer geraakt door het verbindende gevoel dat tango haar geeft. Tango heeft haar in de afgelopen 20 jaar geleerd te openen, sensualiteit toe te laten, dualiteit te ontdekken, te vertrouwen en loslaten. Het leven heeft haar laten zien dat ze haar gevoel mag volgen. Ze luistert naar haar intuïtie en de wijsheid van haar lichaam; maakt vanuit daar haar keuzes die telkens weer blijken te kloppen. Dát wil ze overdragen aan anderen en vanuit die passie werkt ze in haar praktijk ‘Puur op gevoel Coaching’ in Breda. Ze begeleidt individueel, maar ook groepen en teams. Ze laat anderen via met coaching en het lichaam in beweging ervaren hoe hoofd, hart en ziel samenwerken. Met als resultaat dat mensen een diepere verbinding met zichzelf voelen en met de mensen/wereld om hen heen. Haar kracht? Haar vrouwelijke zachtheid en invoelend vermogen. Ze staat met beide benen op de grond en is helemaal verbonden met haar gevoel, waarmee ze anderen begeleidt vanuit haar hart.

Ecstatic Dance is een unieke ervaring. Samen creëren we een veilige sfeer waarin iedereen vrij is om zijn en haar dans te dansen. Maak plezier, kom tot jezelf, ga uit je bol, ben trouw aan jezelf, verken je grenzen en dans puur zoals jij dat wil. Dans alleen of maak verbinding met anderen. Laat de muziek je meevoeren op een betoverende reis, jouw eigen dansreis. Dans alsof niemand kijkt...

Vrijdagavond 16 februari in Breda. Locatie: Libre dance & more, Gieterijstraat 8a Breda. Van zeven uur tot kwart over tien. Bijdrage: zeventien euro Meer info op www.ecstaticdancebreda.nl

Meer berichten