Woensdagmiddag 21 februari is in Nieuwe Nobelaer in Etten-Leur de familiemusical Dummie de Mummie te zien. FOTO: PEGGY DE HAAN
Woensdagmiddag 21 februari is in Nieuwe Nobelaer in Etten-Leur de familiemusical Dummie de Mummie te zien. FOTO: PEGGY DE HAAN (Foto: Peggy de Haan)

In Nieuwe Nobelaer is 'Dummie de Mummie'

ETTEN-LEUR - Op woensdagmiddag 21 februari is om drie uur in Nieuwe Nobelaer de nieuwe familiemusical Dummie de Mummie te zien. Deze musical, voor iedereen vanaf zes jaar, is gebaseerd op de spannende boeken van Tosca Menten. Het eerste boek, getiteld: Dummie de mummie en de gouden scarabee, is in 2009 verschenen. Sindsdien is ieder jaar 'n nieuw boek over Dummie, Goos en Klaas verschenen. De boeken werden meermaals bekroond en in ons land zijn er al ruim 300.000 boeken verkocht! Er zijn twee succesvolle films uitgebracht, 'n derde is in de maak en de rechten voor de boekenserie zijn aan 11 landen verkocht. Een theatervoorstelling kon dus niet uitblijven! Stel je voor. Je heet Goos Guts, je bent doodnormaal en je woont in het saaiste dorp van de wereld. Op een dag loop je je slaapkamer binnen, je ruikt iets vies, kijkt rond, en je ziet plots 'n mummie in je bed. Wat doe je dan? Ja, je schrikt je rot, natuurlijk. En dan doe je je ogen dicht, je telt tot tien en dan is hij weer weg. Maar stel je nou 'ns voor, dat die mummie daar na die tien tellen nog steeds ligt…En na twintig tellen ook nog! Wat doe je dan? Natuurlijk is mascotte NINO deze middag ook weer van de partij! Vanaf twee uur gaat hij dan samen met de kinderen knutselen tijdens de gratis kindermiddag en zoals altijd trakteert hij de kinderen op ranja! Kaarten voor deze musical kosten 12,50 euro en ze zijn te verkrijgen via www.nieuwenobelaer.nl, waar ook meer informatie te vinden is.

Meer berichten