In café K'Annet aan de Markt in Etten-Leur gaat vrijdagavond 9 maart om halfnegen de jaarlijkse bandwedstrijd Doe Maar Vet van start. Iedereen kan gratis komen kijken bij de drie voorrondes en de finale. FOTO: PAULA VAN HEES
In café K'Annet aan de Markt in Etten-Leur gaat vrijdagavond 9 maart om halfnegen de jaarlijkse bandwedstrijd Doe Maar Vet van start. Iedereen kan gratis komen kijken bij de drie voorrondes en de finale. FOTO: PAULA VAN HEES (Foto: Paula van Hees)

Start Doe Maar Vet 2018

ETTEN-LEUR - De (jaarlijkse) bandwedstrijd Doe Maar Vet gaat op vrijdagavond 9 maart weer van start met de eerste voorronde in café K'Annet aan de Markt 80. ,,Dit jaar hadden we een recordaantal inschrijvingen van 34 bands. De selectie voor de voorrondes was 'n lange zit en niet eenvoudig'', aldus organisator Poppodium Nieuwe Nobelaer. In de voorrondes op 9, 16 en 23 maart strijden 9 bands om 'n plek in de finale op vrijdag 30 maart. De hoofdprijs is 'n prime time optreden op het openluchtfestival Popelucht in het laatste weekend van augustus in 't Oderkerkpark. Tijdens de 1e voorronde treden Scarlet Rose, Mr. Marten, Morning Dawn op, tijdens de 2e op 16 maart Sunrise Silver, Starscream en Shabby Harry's, en tijdens de 3e op 23 maart The Faction, Stitch & The Rag Dolls en Salt & Vinegar. De voorronden beginnen steeds om halfnegen en de toegang is gratis. Aan het eind van de derde avond kiest een jury de drie beste en/of leukste bands, die vervolgens in de finale op 30 maart strijden om de hoofdprijs. Terwijl de jury zich tijdens die finaleavond zal buigen over de uitslag, kan het publiek genieten van 'n optreden van Jacklust, winnaar van DMV 2017.

Meer berichten

Shopbox