Nieuwe Nobelaer en Kentalis houden op 21 maart een - gratis - infor- matieavond over de spraak- en taalontwikkeling van jonge kinderen.
Nieuwe Nobelaer en Kentalis houden op 21 maart een - gratis - infor- matieavond over de spraak- en taalontwikkeling van jonge kinderen.

Taalproblemen bij jong kind, wat kun jij doen?

ETTEN-LEUR - Nieuwe Nobelaer in de Anna van Berchemlaan in Etten-leur houdt op woensdag 21 maart in samenwerking met Kentalis van acht tot halfnegen een interactieve informatie-avond voor zowel ouders als professionals over de spraak- en taalontwikkeling van jonge kinderen. Tijdens deze avond komt onder meer het signaleren van eventuele problemen in de spraak- en taalontwikkeling aan de orde en krijgen de deelnemers ook een aantal handvatten om de taalontwikkeling van het jonge kind te stimuleren.

Deze informatie-avond wordt gepresenteerd in de vorm van 'n stukje theorie ondersteund door videomateriaal en 'n interactief onderdeel waarbij de deelnemers diverse kleine opdrachten uit moeten voeren. Daarnaast is er uiteraard ook de mogelijkheid om vragen te stellen en samen in gesprek te gaan over het onderwerp.

De avond wordt verzorgd door een aantal medewerkers van Kentalis dat gespecialiseerd is in de vroege behandeling voor jonge kinderen waarbij sprake is van een taalontwikkelingsstoornis en doof- of slechthorendheid. Geïnteresseerden in de informatie-avond, die voor iedereen gratis toegankelijk is, kunnen zich tot uiterlijk vrijdag 16 maart aanmelden door een e-mailtje te sturen naar: mi.bruijns@nieuwenobelaer.nl. De informatie-avond wordt gehouden in de bibliotheek in Nieuwe Nobelaer en voor nog meer informatie kun je kijken op www.nieuwenobelaer.nl of https://www.kentalis.nl/locaties/kentalis-etten-leur.

Meer berichten

Shopbox