De Vlaamse DDF Crew brengt zaterdag 17 maart in Nieuwe Nobelaer in Etten-Leur een dans- en springtouw-show. FOTO: PLANET JUMP ROPE
De Vlaamse DDF Crew brengt zaterdag 17 maart in Nieuwe Nobelaer in Etten-Leur een dans- en springtouw-show. FOTO: PLANET JUMP ROPE (Foto: Planet Jump Rope)

Win twee vrijkaarten voor RETUNED van de DDF Crew

DDF Crew is een Vlaams entertainment team met een wel heel bijzondere specialisatie: touwtje springen! Iedereen zal ooit in zijn of haar leven met een springtouw in de weer zijn geweest. Toen je nog kind was, of misschien in de sportschool. Maar DDF Crew tilt springtouwen naar een heel nieuw niveau.

ETTEN-LEUR - Dat dat 'n heel nieuw én hoog niveau is, blijkt onder meer uit het feit dat ze in 2012 het programma Holland's Got Talent wonnen met hun spectaculaire act. Sindsdien reizen ze de hele wereld over en op zaterdagavond 17 maart zijn ze met hun uniek dans- en springtouw-spektakel vanaf halfacht te zien in Nieuwe Nobelaer aan de Anna van Berchemlaan.

Met RETUNED heeft de DDF Crew niet alleen hun bestaande shows herwerkt, maar komen ze tevens met volledig nieuw materiaal op de planken. Samen met dansers en artiesten biedt de DDF Crew 'n gezellige en zeker ook onvergetelijke avond voor jong en oud. RETUNED is een unieke theaterbeleving met geweldige dans, komedie en heel veel springtouwen. Laat je verrassen door DDF Crew op zaterdagavond 17 maart in Nieuwe Nobelaer. Kaarten kosten 23,50 euro en zijn te reserveren op www.nieuwenobelaer.nl.

Speciaal voor lezers van Het Stadsblad liggen er 5 x 2 vrijkaarten klaar voor RETUNED. Om kans te maken op de kaarten, moet je volgende vraag juist beantwoorden: 'Wanneer won de DDF Crew Holland's Got Talent?'. Je antwoord moet uiterlijk op maandag 12 maart binnen zijn via: redactie.hsb@persgroep.nl (met de vermelding 'DDF Crew-wedstrijd'), en vergeet in je mail, naast het antwoord, niet je naam, adres en woonplaats te vermelden!

Wil je nog meer weten? Zie www.nieuwenobelaer.nl

Meer berichten

Shopbox