Foto: nvt

Week van de Hoogbegaafdheid

In de week van de hoogbegaafdheid van 10 tot en met 18 maart, zijn er in heel Nederland en België activiteiten om hoogbegaafdheid positief onder de aandacht te brengen. In Breda organiseert Adrienne Schimmel van Talenteer Jezelf een bijeenkomst voor hoogbegaafde en/of hoogsensitieve studenten.

Ben je begin 20 en heb je het idee dat anderen jou meestal niet begrijpen? Zie je vaak een hele andere kant van dingen? Krijg je regelmatig te horen dat je wel een heel eigen aanpak hebt? Een andere manier van leren? Weet je niet zo goed meer waar je nu moe van bent, van je eigen gedrevenheid of juist uit verveling? Anderen vinden dat je moeilijk doet, te veel nadenkt of te gevoelig bent? Het steeds maar weer aanpassen en uitleggen maakt je ondertussen alleen maar onzeker en je snapt steeds minder van jezelf! Zoek je ook herkenning en sta je open voor uitwisseling van ervaringen?

In de week van de hoogbegaafdheid komen een aantal studenten bij elkaar op: dinsdagmiddag 13 maart van twee uur tot vijf uur bij Zero-Point aan de Ceresstraat 29 in Breda (op loopafstand van Centraal Station). Deze middag staat in het teken van kennismaken en brainstormen! Je kunt zo samen plannen maken om vaker bij elkaar te komen, om iets te gaan ondernemen of misschien in de virtuele wereld een connectie te leggen? Graag aanmelden via de mail: talenteerjezelf@gmail.com

Meer berichten

Shopbox