Passie
Passie (Foto: Karin van Geel)

Uitdaging in Trouwkerkje

 Afgelopen weekend kwamen al de nodige bezoekers naar de tentoonstelling van beelden en schilderijen van Karin van Geel en Ada Krowinkel kijken. In het Trouwkerkje, Van Bergenplein 1 wacht de bezoekers na hun rondgang langs de figuratieve beelden en abstracte schilderijen een verrassing. Woensdag 13, zaterdag en zondag 17 en 18 maart tussen 13.00 en 17.00 uur kun je nog meedoen met de Uitdaging!

Uitdaging

Je zult worden uitgedaagd om op zoek te gaan naar de titels van drie beelden en schilderijen. Wat zie je erin? Welk gevoel roept het bij je op? Maar vooral: welke titel zou jij die beelden en schilderijen geven? Degene die titels bedenkt die qua gevoelssfeer en intentie die van de kunstenaressen het dichtst benaderen, maakt kans op een klein sculpturaal werk van Karin van Geel en een schilderij van Ada Krowinkel. Het hoeft niet letterlijk te zijn, wanneer de gevoelswaarde en het inhoudelijk maar klopt. Ada Krowinkel en Karin van Geel begrijpen dat het een vrij subjectief uitgangspunt is, maar er zal in alle eerlijkheid en kijkend naar het totaal van de zes genoemde titels per persoon een keuze worden gemaakt.

Behalve deze wedstrijd zijn er vooral ook ruim dertig beelden van Van Geel te zien en Ada Krowinkel laat geen plekje aan de muur onbedekt, als het aan haar ligt.

Graag tot ziens in het Trouwkerkje “op de Leur”!

Meer berichten

Shopbox