Wereldkampioen Peter Sagan in actie tijdens de Ronde van Vlaanderen van 2017
Wereldkampioen Peter Sagan in actie tijdens de Ronde van Vlaanderen van 2017 (Foto: Rich Toze)

Met de bus naar de Ronde van Vlaanderen

De Ronde van Vlaanderen, Vlaanderens mooiste! Keer op keer hunkeren renners en wielerliefhebbers naar die heroïsche eerste zondag van april. Die dag beroert een koers de hele natie. En u kan daar bij zijn. Stichting Wielerdorp Rijsbergen organiseert voor de eerste keer, een unieke en exclusieve busreis naar het hart van de Ronde van Vlaanderen, het prachtige Oudenaarde.

Er is een prachtig en uniek programma samengesteld. Rond 7.45 uur zal de bus vanuit Rijsbergen vertrekken met aankomst rond de klok van 9.30 uur in finishplaats Oudenaarde. Gedurende de dag is er een eigen ruimte beschikbaar in het hart van de hoogmis namelijk in het Centrum Ronde van Vlaanderen.

Geert vandenbon is Ronde verteller pur sang en onze persoonlijke gids tijdens De Ronde. Hij is een bevoorrechte getuige, hij werkte beroepshalve 23 jaar mee aan de organisatie van de mooiste wedstrijd van de wereld. Een rondleiding door de prachtige expositie in het Centrum Ronde van Vlaanderen zal dan ook niet ontbreken.

Gedurende de dag is er enorm veel te beleven in het centrum van Oudenaarde. Vanaf de markt zal het vrouwenpeloton worden gepresenteerd en vertrekken. De heren die vanuit Antwerpen vertrekken komen 2 keer door het oude stadscentrum van Oudenaarde. Tevens rijden er heel de dag gratis pendelbussen naar diverse locaties aan het parcours.

Ook aan de Bourgondische gastvrijheid zullen we niets te kort komen. De inwendige mens zal deze dag kunnen genieten van al het lekkers wat onze zuiderburen te bieden hebben. Rond de klok van 20.00 uur zal de bus vervolgens weer richting Rijsbergen vertrekken al waar we rond 21.30 uur zullen aankomen. Voor meer informatie over deze busreis verwijzen we u graag naar onze website, www.wielerdorprijsbergen.nl

Meer berichten