feestelijke presentatie Zoemtrompet

Op zaterdagmiddag 17 maart om vier uur presenteert Klaartje Scheer haar nieuwe prentenboek Zoemtrompet in de Kinderboekentuin. Dat doet ze in de vorm van een verteltheater. Kinderen vanaf 4 jaar kunnen niet alleen kijken en luisteren naar het verhaal, maar ook actief meedoen.

Na de officiële presentatie eerder dit jaar wilde Klaartje Scheer haar boek ook graag presenteren aan de degenen voor wie het eigenlijk geschreven is. Daarvoor koos ze een plek waar kinderen en boeken zich thuis voelen: de Kinderboekentuin aan de Speelhuislaan. In de gezellige voorleeshoek kunnen de kinderen kijken luisteren naar het verhaal over herrie en stilte. En meedoen dus! Met behulp van muziekinstrumentjes gaan ze zelf deel uit maken van het verteltheater.

Zoemtrompet is een filosofisch prentenboek. De prachtige tekeningen in zwart, wit en rood geven het een bijzondere, poëtische sfeer.

Overal is kabaal. Het meisje kan er niet meer tegen. Ze vlucht de stad uit, weg van de apparaten en de winkelwagentjes. Ze vindt een bijzonder instrument, de zoemtrompet. En dan ... is er rust.

Op zaterdag 17 maart om 16:00 uur in De Kinderboekentuin, Speelhuislaan 80, Breda. Meer informatie: 076-737 0099, info@kinderboekentuin.nl

Gratis toegang voor kinderen en ouders

Meer berichten

Shopbox