Soiree Musicale Concertkoor Breda 20 april 2018

Het Concertkoor Breda onder leiding van Geert van den Dungen geeft met de lente in het hoofd een Soiree Musicale op dinsdag 20 april, onder het motto “Sure on this shining night.” Op het programma staat dit keer een mengeling van vrolijke en ernstige liederen, vol poëzie en met wonderbare melodieën, zoals van Gabriel Faure, Edward Elgar, Antonin Dvorák, W. Peterson-Berger en Benjamin Britten. Na afloop volgt onder het genot van een hapje en een drankje nog een gezellig samenzijn. Zo wordt dit voorjaarsconcert een hartverwarmende beleving in een originele omgeving.

Koor, pianist en solist

Het Concertkoor wordt begeleid door de pianist Ben-Martin Weijand, al vele jaren een vaste kracht van het koor. De sopraan Anitra Jellema luistert het concert op met indrukwekkende solozang, met aan de piano wederom Ben-Martin Weijand. Dit alles wordt aangevoerd door dirigent Geert Van Den Dungen.

Waar en wanneer?

Dit voorjaarsconcert is in ANNA-stede aan de Haagweg 1 in Breda (de voormalige St. Annakerk), op dinsdag 20 april, aanvang is 20.00 uur.

Parkeermogelijkheden

In de directe omgeving van de kerk is ruim mogelijkheid tot - gratis - parkeren.

Kaarten

Verkrijgbaar voor de prijs van 15 euro (inclusief 1 consumptie en programmaboek) via www.concertkoor.nl (076-5411905), bij de Vrije Boekhandel, bij boekhandel Van Kemenade & Hollaers en de VVV.

Meer berichten

Shopbox