Nadat hij uit zijn politieserie is geschreven, belandt BN'er Jos (Victor Reinier) op de bank bij de psychiater (Renée Soutendijk). FOTO: PIEK
Nadat hij uit zijn politieserie is geschreven, belandt BN'er Jos (Victor Reinier) op de bank bij de psychiater (Renée Soutendijk). FOTO: PIEK (Foto: Piek)

Win 2 kaarten voor Roem op 30 maart in Nieuwe Nobelaer

In Nieuwe Nobelaer aan de Anna van Berchemlaan in Etten-Leur wordt het publiek vrijdagavond 30 maart vanaf kwart over acht meegevoerd naar de wereld van de BN'ers. Steracteurs Victor Reinier en Renée Soutendijk spelen dan de hoofdrollen in het toneelstuk 'ROEM'. De entreekaarten kosten 27 euro.

ETTEN-LEUR - Het personage van Reinier is 'n beroemde acteur die uit een hele populaire televisieserie wordt geschreven. Decennialang was hij de held met wie iedereen gezien wilde worden. De fans stonden in de rij voor zijn handtekening of zijn foto. Zijn ontslag maakt daar nu een bruut einde aan. ,,Mijn personage Jos ís de rol die hij speelt in de serie waar hij uit wordt geschreven. Bovendien zwelgt hij in zijn BN'er-schap en heeft hij een behoorlijk ego-probleem met narcistische trekjes. Wat blijft er nu van hem over als hij niet meer op televisie te zien is? Doe je er dan eigenlijk nog wel toe?'' Jos belandt bij een psychiater op de bank, een rol die gespeeld wordt door Soutendijk. Zij doet haar uiterste best de relatie zakelijk te houden, maar gaandeweg de sessies groeit de band tussen patiënt en behandelaar. Kom op vrijdag 30 maart in Nieuwe Nobelaer kijken hoe dit komische drama zich ontvouwt.

Speciaal voor lezers van Het Stadsblad liggen er 5 x 2 vrijkaarten klaar voor 'ROEM'. Om kans te maken op de kaarten, moet je volgende vraag juist beantwoorden: 'Uit wat voor soort TV-serie wordt Jos geschreven?'. Je antwoord moet uiterlijk op woensdag 21 maart binnen zijn via: redactie.hsb@persgroep.nl (met de vermelding van 'Roem-wedstrijd') en vergeet in je mail, naast het antwoord, niet je naam, adres en woonplaats te vermelden!

Wil je nog meer weten? Zie www.nieuwenobelaer.nl

Meer berichten

Shopbox