Op zaterdag 25 augustus vindt in Breda voor alweer de vierde keer het Duikboot Festival. Dat dit jaar in een nieuw jasje gestoken zal zijn, waardoor het nog meer van en voor Breda wordt. ,,We trekken dit jaar écht onze trukendoos open'', aldus de organisatoren van het festival.
Op zaterdag 25 augustus vindt in Breda voor alweer de vierde keer het Duikboot Festival. Dat dit jaar in een nieuw jasje gestoken zal zijn, waardoor het nog meer van en voor Breda wordt. ,,We trekken dit jaar écht onze trukendoos open'', aldus de organisatoren van het festival.

Nieuw jasje voor het Duikboot Festival

Na een jaar lang in de diepte te hebben rondgedwaald, is het tijd om naar de oppervlakte te keren. Het Duikboot Festival is deze zomer op zaterdag 25 augustus terug in een nieuw jasje.

BREDA - Met drie succesvolle edities stond het festival al als een huis, maar dit jaar gaat Duikboot nog 'n stapje verder. Denk hierbij aan secret stages, 'n nieuw decor en ook diverse verrassende muzikale concepten. Wat komt er uit het ruim als het luik van de boot wordt opengedraaid? Een festival dat je oren en ogen te boven gaat.

Meer ruimte voor beleving

,,Voor de vierde editie doen we er een schepje bovenop'', zegt Frank Haagen, een van de organisatoren. ,,We willen onze bezoekers keer op keer blijven verrassen. Daarom gaan er dit jaar veranderingen plaatsvinden. Wat? Dat houden we nog even geheim. We bieden meer ruimte voor muzikale diversiteit en beleving met verrassingsacts in allerlei soorten en maten. Geloof me, voor 2018 trekken we écht onze trukendoos open."

Van, voor en met Brabant

Duikboot wordt nog meer van Breda voor Breda. Nou ja, eigenlijk voor heel Brabant. Zowel bezoekers als lokale partijen worden gevraagd mee te denken. En mee te bouwen. Door samen te werken met lokale artiesten en hostingpartijen zoals Braaf, Daisy, Planet Disco, Boeisco x Klub Bulk, RGB Silent Disco, opleidingen van de NHTV en creatieve decorbouwers moet Duikboot 'n beetje van iedereen worden. Een festival met een intieme sfeer, veel vrienden en een hoop gezelligheid.

Decor hart van het festival

Duikboot focust zich op een brede doelgroep met bekende Nederlandse artiesten en verschillende muziekstijlen. Het is hét festival voor de jonge Brabander die zich voor een dag wil laten onderdompelen in een compleet andere wereld. Frank: ,,Het decor wordt dit jaar het hart van het festival, een soort creatieve speeltuin waar bezoekers kunnen zitten, staan, dansen en vooral voor één dagje helemaal zichzelf kunnen zijn. We willen een feestje organiseren waar we ook zelf het allerliefste naar toe zouden willen gaan."

Hou de site www.duikbootfestival.nl in de gaten

Duikboot Festival is een samenwerking tussen XXL Events en Elevation Events en vindt dit jaar plaats op zaterdag 25 augustus. Kijk voor meer informatie of de kaartverkoop op de website www.duikbootfestival.nl en volg ook de welbekende Social Media-kanalen.

Meer berichten

Shopbox