Vocaal Ensemble Novafonie is een Bredaas a capella kamerkoor, dat momenteel bestaat uit ruim 20 enthousiaste zangeressen en zangers.
Vocaal Ensemble Novafonie is een Bredaas a capella kamerkoor, dat momenteel bestaat uit ruim 20 enthousiaste zangeressen en zangers.

Novafonie zoekt zangers voor een speciaal project

BREDA - Vocaal Ensemble Novafonie uit Breda heeft nog plaats voor enthousiaste zangers en zangeressen om deel te nemen aan een zangproject rondom de Oriënt Express. De uitvoering is dit najaar in Breda en staat onder leiding van de dirigente Alice Roes. ,,Rode draad van het programma is de route die deze nostalgische trein aandeed. We starten in Frankrijk met de muziek van Poulenc en Debussy en stomen via Duitsland al gauw af op Oostenrijk, het land van Haydn. Dan zakken we af naar het Hongaarse rijk en vervolgen onze trip door Roemenië en Bulgarije. Hier klinkt de muziek van Kodaly en wordt je betoverd door Oost-Europese klanken en ritmes. We eindigen onze reis in Constantinopel, het huidige Istanbul. Heel bijzonder is het oratorium van de Turkse componist Ahmed Saygun dat wij tijdens het concert gedeeltelijk ten gehore zullen brengen'', aldus Novafonie. ,,Een grote uitdaging dus om mee te zingen. Meld je nu aan, dan kun je nog meedoen met onze repetitiedag dit voorjaar. Alle stemsoorten zijn welkom, al hebben we op dit moment vooral behoefte aan hoge sopranen en hoge tenoren. De repetities van ons a capella kamerkoor zijn iedere donderdagavond van acht uur tot kwart over tien in buurthuis Gageldonk aan het Gageldonksepad 5 in de Haagse Beemden in Breda. Neem gerust 'ns contact op met ons, via: novafonie@gmail.com.''

Wil je nog meer weten? Zie http://novafoniebreda.nl

Meer berichten

Shopbox