Rammelbakken Finish 1e editie
Rammelbakken Finish 1e editie

Bonte karavaan Rammelbakken op Breepark

De stoet vertrekt vanuit Breepark in Breda op 8 april en zal op 14 april finishen wederom in Breepark. Tussendoor beleven de deelnemers een 7-daagse roadtrip van Breda naar Praag in hun eigen gepimpte rammelbak. Toegang bij aankomst en vertrek is gratis.

Startschot

Zondag 8 april klinkt om 09.00 uur het startschot voor de bijna 200 deelnemers aan de 'Rammelbakken Reis 2018'. De Rammelbakken Reis is een 7-daagse roadtrip met teams van 2-4 personen die meereizen in oude Rammelbakken. Een bonte stoet van circa 70 gepimpte auto's, die een mooie route naar Praag afleggen. Onderweg ludieke opdrachten en veel gezelligheid. Overnachten doen de teams op de geselecteerde campings en de meereizende foodtrucks zorgen elke dag voor een heerlijk ontbijt en diner. Rogier van Wijngaarden, organisator: ,,Wij zijn trots op Breda en dragen dat ook graag uit. Breda is voor ons een schakelstad waar onze teams uit Nederland en België elkaar gaan ontmoeten en inspireren. De beste plaats om het startsignaal voor deze roadtrip te geven."

Mede-organisator Tjarko van Doormaal vult aan: ,,Samen met een aantal vrijwilligers en een fotograaf/videograaf verzorgen wij een roadtrip die de deelnemers zich nog lang zullen herinneren. Het is ons doel om originaliteit, creativiteit, humor en ludieke acties de grondleggers te laten zijn voor deze zes dagen".

Rammelbakkenspektakel

Tijdens de start van de editie is iedereen welkom om het rammelbakkenspektakel te komen bekijken. Op 8 april, tussen 08.00 uur en 09.30 uur verzamelen en vertrekken ze. Op zaterdag 14 april finishen ze. Het onthaal vindt wederom plaats op het centrale plein op Breepark. Ook dan is iedereen weer welkom om tussen 14.30 uur en 18.00 uur te komen kijken. Er zijn broodjes en drankjes verkrijgbaar: de lokale McDonald's serveert voor de liefhebbers het 'Rammelbakken menu'.  

De Rammelbakken Reis

De Rammelbakken Reis is een 7-daagse autotrip door Europa met een auto van maximaal 750 euro. De deelnemers formeren hun eigen vriendenteam waarmee ze 7 dagen lang uitdagende en bijzondere routes gaan rijden. Het gaat hierbij niet om snelheid, maar men kan wel punten verdienen met ludieke vragen en opdrachten. Het start- en eindpunt ligt in Nederland. De overnachtingen tijdens de reis, inclusief ontbijt, worden geregeld door de organisatie en zijn inbegrepen in de prijs van deelname. Het maximum van 100 teams garandeert een persoonlijke, sportieve en gezellige basis. Het belooft de ultieme uitdaging voor vrienden te zijn: vriendschap is de basis, de uitdaging de beproeving.

Meer informatie is te vinden op www.rammelbakkenreis.nl of www.facebook.com/rammelbakkenreis.
 

Meer berichten