Leerlingen van Praktijkschool Breda, de gastheer van deze 16e Meet en Match van Betrokken Ondernemers Breda, zorgden er 10 april voor dat de deelnemers konden genieten van een heerlijk ontbijt. FOTO: BOYD SMITH
Leerlingen van Praktijkschool Breda, de gastheer van deze 16e Meet en Match van Betrokken Ondernemers Breda, zorgden er 10 april voor dat de deelnemers konden genieten van een heerlijk ontbijt. FOTO: BOYD SMITH (Foto: Boyd Smith)

Ruim 70 matches bij 16e Meet & Match

Na anderhalf uur netwerken en onderhandelen telde Seydlitz Notarissen dinsdag 10 april 72 matches, met 'n maatschappelijke waarde van bijna 68.700 euro! Daarnaast zeker nog 20 matches die in wording zijn, maar nog niet concreet op papier zijn vastgelegd. ,,Een Meet & Match is keihard werken, maar levert veel rendement op'', aldus 'n enthousiaste deelnemer.

BREDA - De 16e Meet & Match van Betrokken Ondernemers Breda startte 's ochtends stipt om acht uur met 'n openingswoord van de directeur van de gastheer Praktijkschool Breda, Jaap Oomen, waarna de wethouder Miriam Haagh 'n oude schoolbel luidde als openingshandeling. Hierna kon 't matchen en ontmoeten beginnen tussen de ruim 200 vertegenwoordigers van maar liefst 83 maatschappelijke organisaties en 60 bedrijven. Voorafgaand aan de Meet & Match hadden de organisaties hun wensen al kenbaar gemaakt, zodat er direct gehandeld kon worden. En dat is het doel van de Meet & Match: elkaar ontmoeten en helpen, met wel altijd 'n win-win resultaat voor alle betrokken partijen. Hierbij een greep uit de matches. Hotel Nassau geeft een rondleiding in haar hotel aan studenten van het Warande College Lievenshoeve en professionals van 't Warande College geven op hun beurt medewerkers van Hotel Nassau een training hoe om te gaan met verbaal geweld. De ATEA Groep zorgt het hele jaar voor het tuinonderhoud van het Mondiaal Centrum Breda, Westenburg Assurantiën gaat koken voor dertig vrijwilligers van theaterwerkplaats Tiuri, Seydlitz Notarissen zorgt voor de oprichting van de stichting 'STEK' en Gimbrère Advocaten geeft 3 à 4 uur college strafrecht aan het Ginnekencollege. Holland Casino dan levert meubilair voor de inrichting van het buurthuis Gageldonk, Flynth zorgt voor ondersteuning van de financiële administratie van StiB en Rabobank Breda geeft tien NAC-kaarten voor het volgend seizoen aan Thebe Brabantpark. Avans Hogeschool zorgt voor een documentairemaker voor het 15-jarig jubileum van Tiuri, Mark Advocaten geeft 'n workshop over contractenrecht op 't Warande College en BDO Accountants gaat op stap met bewoners van Koninklijke Visio. De gemeente Breda verzorgt een (buiten)middag voor de ouderen van Thebe Aeneas en kinderen van groep 6, Zuylen Uitvaarverzorging levert Thebe Hagedonk 'n dagdeel professionele fotografie en zorgt voor portretfoto's van de bewoners en Maan.nl Concept & Creatie tot slot ontwerpt de folder en posteruitingen voor de eerstvolgende voorstelling van Tiuri. ,,Het was weer een geslaagde ochtend, met de matches en de vele contacten die mensen gelegd hebben'', zo besluit Rombout Kerremans, de directeur van Betrokken Ondernemers Breda.

Meer berichten