Logo stadsbladbreda.nl


Goud studenten Cas Spijkers Academie

BREDA - In Vianen vond op maandag 9 april de 8e editie plaats van de vakwedstrijd Future Talents Tijdens deze jaarlijkse internationale competitie tonen culinaire- en gastvrijheid-talenten hun vakmanschap aan de top van de gastronomie. De Cas Spijkers Academie/Cingel College Breda ging er met de hoogst haalbare prijs vandoor. De studenten Seni Batta, Jesse Goyvaerts en Lars Brandwijk lieten in de finale 16 liefst scholen uit Nederland, België, Italië, Spanje, Frankrijk en Engeland achter zich. De studenten behaalden de hoogste score voor de black box-opdracht, waarbij er steenbolk (vis) in 't voorgerecht verwerkt moest worden Japans in het tussengerecht, lamsvlees in het hoofdgerecht en aardbeien in het dessert. De gerechten zijn beoordeeld door de jury bestaande uit Jacob Jan Boerma van De Lees, Onno Kokmeijer van Ciel Blue, Erik van Loo van Parkheuvel en Dick Middelweerd van de Treeswijkhoeve. Deze vier chefs zijn samen goed voor 9 Michelin-sterren.

reageer als eerste
Meer berichten

Shopbox