Maandagavond 9 april ontving Bastiaansen Modestad in de Grote Kerk de Stappen en Shoppen Award voor beste winkel. ,,Onder meer omdat deze winkel een absolute trekpleister voor de hele regio is'', aldus de jury.
Maandagavond 9 april ontving Bastiaansen Modestad in de Grote Kerk de Stappen en Shoppen Award voor beste winkel. ,,Onder meer omdat deze winkel een absolute trekpleister voor de hele regio is'', aldus de jury.

Opnieuw een prijs voor Bastiaansen Modestad!

Bastiaansen Modestad heeft de award voor 'Beste Winkel' in de wacht gesleept bij de Stappen & Shoppen Awards. Die werden maandag 9 april uitgereikt tijdens het tiende jubileum van deze jaarlijkse award-show.

BAVEL - De awards dienen als een stimulans en een erkenning voor de ondernemers die op hun eigen manier een belangrijke bijdrage leveren aan de regio. Deze gala-jubileumeditie van de uitreiking vond plaats in de Grote Kerk in Breda en werd spectaculair geopend met 'n spetterende circusact, waarna er een walking dinner volgde. Na de bekendmaking van de publiekswinnaars werd vervolgens Bastiaansen Modestad uitgeroepen tot winnaar in één van de vier hoofdcategorieën. De uitslag hiervan is een combinatie van publieksstemmen en het juryoordeel, gevormd door een vragenlijst en blind visits. Onder andere het concept, de beleving, het personeel, klantgerichtheid, het onderscheidend vermogen en innovatie werden beoordeeld. ,,In deze tijd is het belangrijk voor fysieke winkels om in te spelen op de beleving van de klant, om zo meerwaarde te creëren ten opzichte van webwinkels'', aldus de organisatie.

De jury was erg positief over de Bavelse Modestad: 'Bij de winnaar van dit jaar draait alles om beleving. Dit zie je onder meer terug in het bijzondere interieur van deze winkel dat ook regelmatig wordt vernieuwd. Het hele assortiment wordt zorgvuldig bepaald op basis van de laatste trends, waarbij er ruimte wordt gehouden voor een flexibel aanbod. Personeel wordt goed getraind op productkennis en klantvriendelijkheid. De winkel is lokaal betrokken en een absolute trekpleister voor de regio. Daarnaast zijn ze ook op sociale media heel erg actief, waardoor 't totaalconcept van begin tot eind tot in de puntjes is verzorgd.' Het afgelopen jaar won Bastiaansen Modestad ook al de publieksprijs in de categorie 'Retail Excellence Award' van de Dutch Retail Experience Awards én een Storytelling Award.

Meer berichten