Tot en met 21 mei is er bij Stella Fietsen extra aandacht voor veilig fietsen op 'n e-bike. FOTO: JAAP TIMMER
Tot en met 21 mei is er bij Stella Fietsen extra aandacht voor veilig fietsen op 'n e-bike. FOTO: JAAP TIMMER (Foto: Jaap Timmer)

Bij Stella Fietsen tot en met 21 mei E-bike Proefrit Weken

Uit de meest recente cijfers van het CBS blijkt dat het aantal fatale ongevallen met een e-bike in 2017 sterk is toegenomen. Om veilig fietsen op een (elektrische) fiets extra aandacht te geven, houdt Stella Fietsen nog tot en met tweede pinksterdag (maandag 21 mei) de E-bike Proefrit Weken, waarbij het veilig fietsen op 'n e-bike centraal staat. In Breda vind je een E-Bike Testcenter van Stella Fietsen aan de Ettensebaan 23.

BREDA - ,,Door het organiseren van de E-bike Proefrit Weken, die geheel in het teken staan van veilig fietsen, hopen we mensen nog meer bewust te maken van het veilig gebruik van een e-bike. De e-bike adviseurs van Stella geven tijdens deze weken advies en ook praktische tips. Zo geven ze onder meer uitleg over het rustig wegfietsen vanuit stilstand, het gebruik van de juiste ondersteuning en de juiste zithouding. Eenvoudige punten, maar wel belangrijk om ongevallen te voorkomen", aldus Johan Makaske, woordvoerder van Stella Fietsen. De veiligheid in het verkeer heeft bij de Nunspeetse fietsenfabrikant Stella altijd de volledige aandacht en bij de verschillende E-bike Testcenters van Stella is er te allen tijden een e-bike adviseur aanwezig die advies en praktische tips geeft. Op donderdag 10 mei, Hemelvaartsdag, is er bij ieder E-bike Testcenter ook 'n Veiligheidsadviseur aanwezig om iedereen informatie te geven over veilig fietsen op 'n e-bike.

www.stellafietsen.nl

Meer berichten