pinksterexpositie beeldhouwen hilvarenbeek

In het Pinksterweekend 20 en 21 mei a.s. wordt voor de 6e keer op rij de grote tweejaarlijkse beeldhouwexpositie van (voormalig) cursisten van de Bick Art supplies georganiseerd. De expositie vindt plaats op het terrein van de historische langgevel boerderij "De Flierefluiter', Groot Loo nr. 8 in Hilvarenbeek. De openingstijden op beide dagen: 11.00-17.00 uur.

Het werk (140) van de cursisten is in allerlei formaten en materialen zoals steen, brons, keramiek en kunststof. Het thema is: "eenheid in variatie". De eenheid bestaat uit de beeldende kunst, de variatie uit de verschillende prestaties van beginnende tot gevorderde beeldhouwers.

Andere activiteiten zijn: demonstraties van beeldhouwen in steen, letterhakken in steen, werken in was, miniworkshops voor kinderen en een demonstratie "sieraden" maken. Een promotiestand geeft informatie over verschillende vormen van expressie en men kan zich inschrijven voor een gratis beeldhouwproefles. Tussen dit alles door loopt en musiceert het ensemble "de Elckerlyc-speellieden".

De entree is gratis en er is parkeergelegenheid voor auto's en fietsen. Het laatste nieuws over de expositie kan men vinden op de faceboekpagina "Bick in Beek".

U bent met Pinksteren van harte welkom bij de Flierefluiter in Hilvarenbeek

Meer berichten