Slide-O-Base  vlnr: Sjef-Peter van den Bliek, Sander-Casper Tijssen, Marc Pas, Bas van Rijthoven, Corné Kerremans, Jack Verheijen.
Slide-O-Base vlnr: Sjef-Peter van den Bliek, Sander-Casper Tijssen, Marc Pas, Bas van Rijthoven, Corné Kerremans, Jack Verheijen. (Foto: Slide-O-Base)

Slide-O-Base geeft schuurconcert

Op zondagmiddag 27 mei geeft Slide-O-Base in samenwerking met HÉ-Art een schuurconcert in gemeenschapshuis de Koe in Princenhage.

Dit nieuwe bredase orkest heeft de unieke bezetting van 4 trombones, een bastuba en een cajon.

De groep speelt populaire muziek met eigentijdse arrangementen.

Tijdens de optredens worden nummers van Tina Turner, Prince, Coldplay en vele andere topartiesten ten gehore gebracht welke zijn voorzien van een Slide-O-Saus. Op deze manier wordt het publiek verrast met bekende melodieën in een ander jasje. De groep treedt op tijdens speciale gelegenheden in en rond Breda maar verzorgt ook optredens elders in Nederland. Daarnaast speelt Slide-O-Base volgende maand voor de 2e keer in het Duitse Keulen.

HÉ-Art is het werk van Henk van den Muijsenberg. Tijdens deze middag exposeert Henk zijn schilderijen voor u in de Vlaamse schuur en kunt u uitgebreid kennismaken met zijn schilderkunst.

Bent u nieuwsgierig geworden en wilt u muzikaal verrast worden, kom dan 27 Mei naar de Koe, Ambachtenlaan 1 in Breda. U bent van harte welkom vanaf 14.30uur en de toegang is gratis.

Meer informatie kunt u vinden op de Facebookpagina van Slide-O-Base.

Meer berichten