Tot en met donderdag 31 mei kunnen kinderen tussen de 6 en 12 jaar op verschillende locaties in Breda nog meedoen met de Urban Hockey Tour en gratis kennis komen maken met hockey en ook tricks en trucs leren.
Tot en met donderdag 31 mei kunnen kinderen tussen de 6 en 12 jaar op verschillende locaties in Breda nog meedoen met de Urban Hockey Tour en gratis kennis komen maken met hockey en ook tricks en trucs leren.

Urban Hockey in Breda!

Van 23 juni tot en met 1 juli is in Breda voor de laatste keer, met de beste 6 hockeylanden van de wereld, de Champions Trophy voor de heren. Daarnaast strijden de dames, in aanloop naar 't WK later dit jaar, om de Rabobank 4-Nations Trophy Women 2018. Een week lang staat Breda in het teken van tophockey.

BREDA - In aanloop naar het toernooi zijn er in de stad allerlei activiteiten om alvast in de hockeysferen te komen. Zo gaf wethouder Paul de Beer op 7 mei de aftrap van de Urban Hockey Tour langs pleintjes en veldjes waar kinderen tussen de 6 en 12 jaar gratis de coolste tricks en trucs kunnen leren. De Urban Hockey Tour duurt nog tot het einde van deze maand en maandag 14 en donderdag 17 mei zijn de kinderen van drie uur tot halfvijf van harte welkom op de playground van basisschool het Noorderlicht. Op woensdag 16 en woensdag 30 mei is de tour van één uur tot halfdrie bij de Boykes Speelhoeve, en op woensdag 23 mei is de tour van één uur tot halfdrie op het veld bij de Pottenbakkerstraat en vanaf halftwee tot kwart voor drie op het veld aan de Twaalfbunder. Donderdag 24 mei dan kunnen kinderen de trics en trucs leren op het Cruyffcourt in Kesteren in de Haagse Beemden (van kwart over drie tot halfvijf) en op het Moerenveld (van kwart voor vier tot kwart voor vijf). Dinsdag 29 én donderdag 31 mei vind je de Urban Hockey Tour van vier tot vijf uur op de playground aan de Stoutenburgstraat, en op woensdag 30 mei tenslotte komt de tour vanaf halfdrie tot halfvier naar de playground in de Elandstraat.

Meer informatie over het programma van de Urban Hockey Tour kun je vinden op de eigen Facebookpagina van de Champions Trophy: CTBreda2018.

Meer berichten