Voor Pier15 aan de Veilingkade is zaterdag het 5e Streetball Masters Basketbal Breda. Zie ook www.facebook.com/streetballmastersbreda.
Voor Pier15 aan de Veilingkade is zaterdag het 5e Streetball Masters Basketbal Breda. Zie ook www.facebook.com/streetballmastersbreda.

5e Streetball Masters Basketbal voor Pier15

BREDA - Misschien dat er wel 'n balletje in de Mark belandt. Dat is de charme van basketballen op straat. Want wat is er fijner dan buiten te basketballen bij Pier15 en Belcrum Beach? Op zaterdag 19 mei is het terrein voor skatehal Pier15 aan de Veilingkade 12 van 's ochtends tien uur tot 's avonds zes uur het strijdperk van alweer het vijfde buitenbasketbaltoernooi Streetball Masters Breda. Het toernooi is georganiseerd door de Barons Breda Basketball en de Nederlandse Basketball Bond (NBB). Heren- en damesteams bestaande uit drie spelers nemen het tegen elkaar op in de leeftijdscategorieën: U10 (jonger dan 10 jaar), U12, U15, U18, U23 en 23+, mannen en vrouwen recreanten en ELITE. Ook is er weer 'n schiet- en een dunkwedstrijd. Mocht er 'n Nederlands team deze Bredase voorronde winnen, dan plaatst zich dat voor de landelijke finale in Amsterdam, waar gestreden zal worden om de felbegeerde titel 'Nederlands Kampioen Streetball'. Mocht een internationaal team winnen, dan plaatst zich dat voor de 3x3 Challenger in Amsterdam. Bij slecht weer zal dit toernooi in de sporthal de Doelen in Princenhage zijn. Meer informatie over het programma vind je op: www.facebook.com/streetballmastersbreda.

Meer berichten