Op tweede pinksterdag kun je 's middags van één tot vijf uur tijdens een open dag op het alternatief bedrijventerrein STEK aan de Veilingkade kennis komen maken met de verschillende creatieve 'stekkers'.
Op tweede pinksterdag kun je 's middags van één tot vijf uur tijdens een open dag op het alternatief bedrijventerrein STEK aan de Veilingkade kennis komen maken met de verschillende creatieve 'stekkers'.

2e pinksterdag open dag bij STEK

BREDA - Zin in een verrassende tweede pinksterdag? Op 'n voor veel mensen nog onbekend stukje Breda? Kom dan maandagmiddag 21 mei, tussen één en vijf uur, naar de open dag van STEK, het alternatieve bedrijventerrein met verschillende creatieve ondernemers op de Veilingkade 9a. Tussen één en vijf uur zetten de 'stekkers' deze middag de deuren van hun originele behuizingen wagenwijd open en kun je kennismaken met hen en met hun werk. Of misschien beter gezegd: met hun passie en creativiteit. Want veel ondernemers hebben op STEK hun kans gegrepen om datgene te doen wat ze het allerliefst doen. Of dat nu bierbrouwen is, fietsen maken, brood bakken, een (muziek) huis bouwen van stro of als barber de mannelijke bevolking voorzien van 'n vet kapsel. Op STEK is heel veel mogelijk. Dat zie je en dat voel je. Ook tweede pinksterdag! Bezoekers blijven niet voor niets vaak hangen, vooral op een mooie zonnige dag. Op het terras van huisbrouwer Frontaal bijvoorbeeld of bij het restaurant Foodgeruilla. Ze genieten er van de ongedwongen sfeer en de leuke ontmoetingen op deze plek in Breda die nog lang niet iedereen kent. Dat bleek onlangs nog met Koningsdag. Honderden mensen bezochten de martk en heel vaak hoorden je de reactie: 'Wat leuk hier, ik wist helemaal niet dat jullie hier zaten'. Op pinkstermaandag heeft STEK een aantal extra verrassingen voor je in petto, zoals de STEK-bingo, met als hoofdprijs een 'Fiets van Bas', een workshop van Kajoy en de befaamde ganzenburger van de Groenboekers. Natuurlijk is er live muziek en voor kinderen is er ook altijd wel wat te beleven, al is het gewoon lekker rondstruinen op 't terrein is al leuk. En kom je wellicht de Foomps tegen van kunstenares Mieke Driessen.

Voor meer informatie kijk op www.stekbreda.nl

Meer berichten