Jubileum 30 jaar Centraal Wonen 'Het Aardrijk'

De vereniging voor Centraal Wonen ‘Het Aardrijk’ viert dit jaar haar dertigjarig bestaan met een groots jubileumweekend! Dit weekend wordt op zondag 27 mei afgesloten met een feestdag voor buurtgenoten en andere belangstellenden.

De feestdag start om 10:30 uur met een reünie voor oud-bewoners. Zij worden gastvrij ontvangen met koffie, thee en taart om gezamenlijk herinneringen op te halen. Aansluitend vindt er voor hen om 13:00 uur een lunch plaats.

Van 14:00 tot 17:00 uur verwelkomt Het Aardrijk buurtgenoten en andere belangstellenden met een feestelijk programma, een foto-expositie en gratis workshops, zoals Hoopdance, Yoga, Kookworkshop, Gipsen masker maken, Dansexpressie en Handvormen met klei. Daarnaast is er live muziek door HeRo Music Duo en Brown Sugar. Er zijn kraampjes met informatie en producten en voor kinderen is er een speciaal programma met een speurtocht, Hoopdance en springkussen. Tijdens de middag zijn er hapjes en drankjes verkrijgbaar en het is mogelijk om een rondleiding te krijgen door het gebouw.

Het feest is in het gebouw en de prachtige binnentuin van Het Aardrijk, een unieke kans om Het Aardrijk te bezichtigen en het feest met de bewoners mee te vieren!

Locatie: Aardrijk 21A, Breda. Meer informatie en inschrijving voor de workshops en voor de reünie via de website www.aardrijk.nl en Facebook-event ‘Aardrijk Open Dag’.

Het Aardrijk

‘Het Aardrijk’ is een vereniging voor Centraal Wonen en vormt al 30 jaar een bijzondere gemeenschap in de wijk Haagse Beemden met als doel gezamenlijk te wonen in een prettig leefklimaat. Bewoners huren ieder hun eigen appartement en delen daarnaast een aantal ruimtes. Zo is er een ontmoetingsruimte, eetruimte, kinderruimte en hobbyruimte. Tezamen met de prachtige binnentuin maken deze ruimtes ontmoetingen tussen de bewoners mogelijk met als doel om met meer betrokkenheid samen te leven. In Het Aardrijk wonen gezinnen, singles en samenwonenden in de leeftijd van 1 tot 80 jaar. Door de jaren heen hebben honderden mensen met diverse interesses en leefstijlen in Het Aardrijk gewoond.

Meer berichten