Foto: x

Zing je mee met TMC? Sing along-avond 4 juni

Vind je zingen leuk, altijd al aan het mee zingen in de auto/op de fiets? Kom dan maandag 4 juni om 19:45 uur naar dorpshuis ’t Web om samen met ons mee te zingen. We zijn een koor met 25 leden uit Teteringen en omgeving en in alle stemgroepen is nog plaats. We zingen liedjes als Iedereen is van de wereld (The Scene), Open je ogen (Bløf), Budapest (George Ezra) en Viva la vida (Coldplay) oftewel een heel divers repertoire.

Op onze Sing Along avond zingen we samen met jou liedjes uit ons repertoire onder begeleiding van onze eigen dirigente Anniek Pollkläsener. Je kunt dan de sfeer van onze wekelijkse zangavond proeven! Uiteraard drinken we halverwege een kopje koffie of thee dat wij je aanbieden. De kosten zijn laag (20 euro per maand) en als je je nu inschrijft krijg je de eerste maand gratis!

Begint het al te kriebelen, kom meezingen (of kijken) op maandag 4 juni van 19:45 tot 21:45 uur in dorpshuis ’t Web, Zuringveld 1 te Teteringen. Voor meer informatie zie onze Facebookpagina of stuur een mail naar themondaycrew4847@gmail.com

Tot ziens bij TMC (The Monday Crew)

Meer berichten