Logo stadsbladbreda.nl


Foto: Verschillende fotograven

Elles Springs met Schotse band Caezar naar De Avenue in Breda!

Elles Springs, bekend van onder andere The Voice of Holland, komt op 27 mei naar De Avenue in Breda om haar vinyl album genaamd 'REVEAL' te presenteren. Maar ze komt niet alleen...

Eind 2016 presenteerde Elles Springs haar solo-cd REVEAL in een uitverkocht Luxor Live! De cd is destijds gemasterd door mastering-engineer Miles Showell van de legendarische Abbey Road Studios. Daar in London breekt voor haar een nieuw avontuur aan: Miles Showell introduceert Elles en haar muziek aan de directeur van het Engelse platenlabel Vertere Record. Een droom wordt werkelijkheid en haar album REVEAL wordt door dit label op Vinyl uitgebracht in Engeland. Miles Showell is verantwoordelijk voor de halfspeed mastering ervan en heeft een geweldige sound neergezet. De promotie van het Vinyl-album is dit jaar van start gegaan en nu is dus Breda aan de beurt. Samen met co-writer Mark de Grauw trad Elles, ter promotie van het album, begin dit jaar onder andere op in Engeland & Schotland, ook Duitsland staat op de agenda en er liggen nog een paar andere mooie opties in het verschiet.

27 mei is een dubbele release-party, want ook de tweede act van deze avond heeft een gloednieuw album te presenteren! De Schotse band CAEZAR bestaat uit JJ Gilmour & Joe Donnelly, beiden voormalig lid van The Silencers. Deze band toerde samen met U2, The Pretenders & Simple Minds. Toetsenist Paul Devlin zal hen begeleiden tijdens deze Dutch Tour waarvan het het laatste optreden in De Avenue in Breda zal plaatsvinden! CAEZAR zal deze avond hun cd-album TIME presenteren. Een album vol sfeervolle songs met bezieling gezongen door JJ Gilmour, tevens gemasterd door Miles Showell van Abbey Road Studios. Een avond die je eigenlijk niet mag missen, voor iedereen die kan genieten van zowel rustige americana/folk liedjes als atmosferische songs met soul.

?Al met al mag u dit niet missen: Deuren gaan open om 14:00 uur. Kaarten zijn verkrijgbaar via: www.de-avenue.nl

reageer als eerste
Meer berichten

Shopbox